Spring til indhold
🌸 Gratis fragt for farveprøver 🌸
🌸 Gratis fragt for farveprøver 🌸

Nem 5 minutters håndværk i ugen

Vi har et fint udvalg af rodfrie gør-det-selv-projekter, som du kan lave på 10 minutter eller mindre! De er sjove, farverige og overraskende enkle at lave. 

Genbrugt plastikflaske katteplanter

Vi elsker katte, genbrug og vi har en seriøs afhængighed af søde planter. Så forestil dig niveauet af fantastiskhed, der omgav os, da vi så dette super simple håndværk, som i øvrigt er den bedste måde nogensinde at genbruge plastikflasker på. Og hvis det ikke var nok, er dette også en sjov aktivitet at lave med børn. Gå til Bru DIY for at se hele vejledningen. 

Plastic Bottle Cat Planter | 5 Minute Crafts with recycled materials

DIY Mini Smykkeskål 

Dette supernemme DIY-projekt imponerede os alle meget; jeg mener, du behøver ikke engang en pensel for at lave disse smukke små smykkeskåle. Hop over til Paper & Stitch for at tjekke trin-for-trin instruktionerne.

DIY Mini Jewellery dish

Washi tape væg 

Hvis du har en tekstureret væg, der ikke kan håndtere vores vægdekal-mønstre så godt, er dette en af de bedste ikke-permanente DIY-værelsesdekoralternativer derude. Hvis du leder efter sidste øjebliks, super hurtige fødselsdagsdekorationer, vil dette helt sikkert gøre tricket. Alt hvad du behøver er Washi tape. Det er det. Tjek den fulde tutorial her

DIY Washi Tape wall

Plastik mad lyskæder

Og når vi taler om fødselsdagsfestideer, her har du det ultimative sjove DIY-værelsesdekorationsprojekt. Mad lyskæder!! Så tag boremaskinen og gør dig klar til noget sjovt. Disse lyskæder vil også fungere godt som festdekoration til udendørs fester, vi kan ikke vente på, at sommeren kommer, så vi kan lave vores egne! Gå over til Aww Sam for at se hele vejledningen. 

10 Minute DIY: Plastic Food String Lights 

DIY midlertidige tatoveringskrus

Dette er sandsynligvis den nemmeste måde at tilføje et strejf af personlighed til dine krus, uanset dine kunstneriske færdigheder. Hvis du leder efter enkle håndværk at lave med børn eller en sidste øjebliks håndlavet gave, så tjek denne tutorial, fordi det bare virker så utroligt nemt!

DIY Temporary tattoo mug

Nu gå ud og lav noget!

Best 10 Minute DIY projects!

Forrige artikel Den store 100 Eur giveaway
Næste artikel Top 10 hjeminteriører fra 2016